Важливою особливістю підготовки на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ фахівців з біотехнології є постійний моніторинг позицій і потреб стейкхолдерів – як потенційних роботодавців, випускників кафедри, так і викладачів, здобувачів відповідної освітньо-професійної програми. На основі відгуків випускників вносяться зміни до навчальних планів підготовки за ОПП та робочих програм дисциплін з врахуванням потреб ринку праці, а анкетування здобувачів дозволило врахувати їх побажання, наприклад, щодо збільшення обсягу курсів чи введення нових. Так, з цього навчального року для першокурсників-біотехнологів викладається дисципліна «Вступ до фаху», яка спрямована на підготовку здобувачів до навчання в університеті та отримання знань, що необхідні для розуміння становлення біотехнологічної науки, промисловості та біоінженерії. Саме на одну з таких лекцій дисципліни було запрошено випускника кафедри Станіслава Дубова, фахівця зі стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «УНІ-СЕРТ».
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»