Ні для кого не є секретом, що більшість з нас у житті зіштовхується з вибором своєї майбутньої професії у «солодкі» 16 років, щоб «тут і зараз» прийняти рішення, яке обов’язково стане доленосним. Однак, чи можна уникнути небажаних помилок і пов’язаних з цим розчарувань? Звісно можна, навіть просто необхідно! Секретом цього чародійства з тобою та твоїми друзями з радістю поділяться чудові викладачі кафедри біотехнології і мікробіології (БТМБ) Національного університету харчових технологій (НУХТ). Бо саме тут, у лабораторіях «чудо країни», відбуваються справжнісінькі дива, які допоможуть тобі ще краще зрозуміти себе, свої вподобання, а відтак і своє призначення.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»