На днях молодий викладач, випускниця кафедри БТМ, а на сьогодні її асистент – Тетяна Миколаївна Нечипор блискуче провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Технічна мікробіологія» для студентів групи ТІ-2-5 спеціальності 181 «Харчові технології» за темою: «Морфологічні та культуральні ознаки бактерій». На заняття завітали завідувач кафедри Пирог Тетяна Павлівна, викладачі кафедри, а також представник Навчально-методичного управління університету Оскіко Алла Володимирівна.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»