Кожен із нас чув термін «ГМО» та бачив на етикетках продуктів харчування напис «без ГМО». Проте чи дійсно генно-модифіковані організми такі шкідливі і їх варто уникати? Про це здобувачам-біотехнологам ОС «магістр» (ОПП «Промислова та фармацевтична біотехнологія») 1 року навчання розповів професор Сергій Кириленко, провідний науковий співробітник Центру біомедичних досліджень Сумського державного університету. Своїми враженнями від гостьової лекції ділиться Анастасія Охмакевич, здобувачка ПФБ-1-1М:
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»